Trouwjurken in Friesland voor de mooiste bruid

Voor trouwjurken in Friesland heten we je graag van harte welkom in onze sfeervolle bruidswinkel aan de grachten van Sneek. Heb je de datum al geprikt, maar heb je dé jurk nog niet gevonden? Wij begrijpen dat iedereen anders is en dat je dé jurk wilt vinden die je trouwdag onvergetelijk maakt. Geef je persoonlijke wensen en ideeën gerust aan ons door, zodat we samen jouw droomjurk vinden. Graag ontvangen we je in onze bruidsboutique in ons grachtenpand.

Samen vinden we jouw droomjurk!

Pasafspraak maken

Ruime collectie

Kies uit een ruime bruidscollectie met diverse topmerken. Bruidsmode in alle soorten en maten, voor vrouwen met iedere kledingmaat.

Bruidsboutique in Sneek

In het hart van Sneek (Friesland), is onze sfeervolle bruidsboutique in een mooi grachtenpand gevestigd. Je bent van harte welkom!

Persoonlijke aanpak

Elke bruid is uniek, wij maken alle tijd voor je vrij. Onze coupeuses zorgen ervoor dat jouw trouwjurk op maat wordt gemaakt.

ELYSEE_22_Soc_Orleane_Bac_Web

Bruidsmode in Sneek maakt jouw dag onvergetelijk

In onze sfeervolle bruidsboutique aan de grachten, vind je de bruidsmode in Sneek waar die je zoekt. We vinden het heel belangrijk dat jij de tijd krijgt die je verdient. Het is immers ons doel om jouw wens te verwezenlijken: het vinden van dé jurk. De perfecte jurk is nou eenmaal niet 1, 2, 3 gevonden. In onze knusse en warme boutique ontvang je alle zorg en aandacht die je wenst. 90% van de bruiden vindt haar bruidsjurk in onze bruidswinkel!

Trouwjurken in Friesland voor ieder budget en iedere maat

De jurk van je dromen

In onze bruidscollectie vind je trouwjurken in Friesland in iedere stijl, maat, en budget. Van moderne (ook goedkope) trouwjurken tot een klassieke exemplaar in een hogere prijsklasse. Onze ervaren verkoopsters gaan samen met jou op zoek naar de jurk. Welke maat je ook hebt. Voor een jurk van een topmerk ben je van harte welkom in onze boutique.

Enzoani_22_Soc_Reese_Clo_Web

Trouwjurken passen in Friesland

Kom je de trouwjurken in Friesland bekijken?

Jij als bruid verdient de jurk van jouw dromen. Daar kunnen we bij onze sfeervolle bruidswinkel uiteraard voor zorgen. Een jurk heb je niet zomaar gevonden. Kom bij ons langs om trouwjurken te passen in Friesland. Wij nemen ruim de tijd voor jou om te zorgen dat je de perfecte jurk vindt.

Wij combineren jouw wensen met ons assortiment. Op deze manier kunnen wij jouw droomplaatje compleet maken en ben je het stralende middelpunt op jouw grote dag. Samen vinden wij precies wat jij zoekt en wat het beste bij jou en jouw trouwdag past. Bij ons vind je jouw trouwjurk in Friesland.

Collectie

Weet jij al wat je mooi vindt? Of heb je nog geen idee? Wij helpen je op weg! We geven...

Coupeuses

Omdat iedere bruid uniek is en dus verschilt in figuur en uitstraling, moet elke...

Onze bruidsparen

Hier vind je een aantal foto's van onze bruiden en bruidegoms. Als je jouw...

Moeder van de bruid

Wat hebben wij te bieden?

Wil jij binnenkort in je droomjurk voor de spiegel staan in onze bruidsboutique in Friesland? Samen vinden we de trouwjurk waarin jij je prachtig voelt! Je mag natuurlijk altijd bij ons binnen lopen om onze trouwjurken in Friesland te passen. Maar als jij ook de volledige aandacht wil dan kun je hieronder direct een afspraak maken om onze collectie te bekijken.

Heb je vragen of wil je eerst graag meer informatie? Neem online contact op, of bel naar 0515-433738 of 06 104 96 107.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this