Slider

Trouwjurken in Friesland voor de mooiste bruid

De datum is geprikt. Hij staat met rood onderstreept in je agenda. Heb dé jurk nog niet gevonden? Voor trouwjurken in Friesland heten we je graag van harte welkom in onze sfeervolle bruidswinkel aan de grachten van Sneek. Wij begrijpen dat iedereen anders is en dat je dé jurk wilt vinden die je trouwdag onvergetelijk maakt. Geef je persoonlijke wensen en ideeën gerust aan ons door, zodat we samen jouw droomjurk vinden. Graag ontvangen we je in onze bruidsboutique in ons grachtenpand.

Samen vinden we jouw droomjurk

Ben je benieuwd naar de collectie? Natuurlijk mag je zo bij ons binnenlopen, maar omdat al onze klanten de volledige aandacht verdienen, kun je het beste een afspraak maken.

Bruidsmode in Sneek maakt jouw dag onvergetelijk

In onze sfeervolle bruidsboutique aan de grachten, vind je de bruidsmode in Sneek waar die je zoekt. We vinden het heel belangrijk dat jij de tijd krijgt die je verdient. Het is immers ons doel om jouw wens te verwezenlijken: het vinden van dé jurk. De perfecte jurk is nou eenmaal niet 1, 2, 3 gevonden. In onze knusse en warme boutique ontvang je alle zorg en aandacht die je wenst. 90% van de bruiden vindt haar bruidsjurk in onze bruidswinkel!

Trouwjurken in Friesland voor ieder budget en iedere maat

In onze bruidscollectie vind je trouwjurken in Friesland in iedere stijl, maat, en budget. Van moderne (ook goedkope) trouwjurken tot een klassieke exemplaar in een hogere prijsklasse. Onze ervaren verkoopsters gaan samen met jou op zoek naar de jurk. Welke maat je ook hebt. Voor een jurk van een topmerk ben je van harte welkom in onze boutique.

Perfect voor jou

Onze verkoopsters en coupeuses staan je bij in een relaxte sfeer. Doordat we meer dan 12,5 jaar ervaring hebben in dit vak, beschikken we over alle benodigde kennis. Vraag ons gerust om ons deskundig advies. Heb jij hét exemplaar gevonden? Dan maken onze coupeuses hem perfect op maat voor jou.

Prachtige bijpassende accessoires

Bij een prachtige jurk horen bijpassende accessoires. Lingerie, perfect passende schoenen en sieraden voor de finishing touch. We combineren jouw wensen met de accessoires uit ons assortiment. Het resultaat? Een prachtige trouwoutfit!

Onze bruidscollectie bestaat uit een grote variatie van vele topmerken

Kom je de trouwjurken in Friesland bekijken?

Wil jij binnenkort in je droomjurk voor de spiegel staan in onze bruidsboutique in Friesland? Samen vinden we de trouwjurk waarin jij je prachtig voelt! Je mag natuurlijk altijd bij ons binnen lopen om onze trouwjurken in Friesland te passen. Maar als jij ook de volledige aandacht wil dan kun je hieronder direct een afspraak maken om onze collectie te bekijken.

Heb je vragen of wil je eerst graag meer informatie? Neem online contact op, of bel naar 0515-433738 of 06 104 96 107.

Afspraak maken

Collectie

Weet jij al wat je mooi vindt? Of heb je nog geen idee? Wij helpen je op weg! We geven...

Meer informatie

Coupeuses

Omdat iedere bruid uniek is en dus verschilt in figuur en uitstraling, moet elke...

Meer informatie

Onze bruidsparen

Hier vind je een aantal foto's van onze bruiden en bruidegoms. Als je jouw...

Meer informatie
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this