Sophia Tolli

Contact opnemen

Sophia Tolli

Een trouwjurk van de bekroonde ontwerpster Sophia Tolli is zowel klassiek als couture. Het is een merk uit het hogere segment, dus er hangt een aardig prijskaartje aan. Maar de trouwjurken zijn werkelijk prachtig om te zien. Je voelt je een ware prinses op je trouwdag. En wie wil dat nou niet? Kom een paar trouwjurken passen in onze bruidsboutique in hartje Sneek.

Scroll door ons aanbod heen en laat je verrassen door de schitterde trouwjurken van de Australische ontwerpster Sophia Tolli.

Wij verkopen dit bijzondere merk als enigste in Noord Nederland.

Sophia Tolli: klassieke en romantische bruidspoëzie

Als het op ware liefde aankomt, zit het allemaal in de details. Ontwerpster Sophia Tolli is geïnspireerd door vrouwen over de hele wereld. Daarom is ze divers in haar creatieve benadering om je unieke bruidsstijl te vieren. Met de nadruk op luxe stoffen, een fantastische pasvorm en prachtige versieringen, straalt elk ontwerp klassieke en romantische bruidspoëzie uit die voor altijd zal worden herinnerd.

Sophia Tolli: bruidsjurk met een lange sleep

De lange, zwierige trouwjurken van Sophia Tolli hebben een prachtige kenmerkende sleep. Hoe langer, hoe mooier vinden velen. Als je net als de Australische ontwerpster dol bent op een sprookjesachtige jurk zijn haar trouwjurken een droom.

Bijpassende accessoires

Je kan in onze bruidsboutique in Sneek ook terecht voor diverse accessoires als ringkussentjes. Maak jouw look compleet met bijpassende accessoires als haarjuwelen en sluiers. Een sluier kan eigenlijk niet ontbreken bij een trouwjurk van Sophia Tolli. Zoek je nog naar elegante been/enkel accessoires of handschoenen? Of wil je nog kijken naar spannende lingeriesetjes? Het kan allemaal in onze winkel!

Bezoek onze bruidsboutique

Ben je benieuwd hoe een Sophia Tolli trouwjurk jou zal staan? Kom dan langs in onze bruidswinkel en pas verschillende jurken. Maak een afspraak via onze website, dan openen we onze bruidsboutique alleen voor jouw gezelschap. Je kan dan in alle rust de trouwjurken bekijken en passen.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this